STUDY IN THE CZECH REPUBLIC - tentokrát ve Skotsku!

Bohatství národů je tématem letošní konference a veletrhu Evropské asociace mezinárodního vzdělávání - EAIE, který se uskuteční ve dnech 15. – 18. září na severu Britských ostrovů, v Glasgowě.

Tisíce odborníků z oblasti vysokoškolského vzdělávání z celého světa budou klást otázky, polemizovat, diskutovat a hledat odpovědi pod jednou střechou – každý svým jedinečným způsobem vycházejíc z osobního bohatství své rodné země.

Této výjimečné příležitosti sdílení různorodých zkušeností se zúčastní i Česká republika – Dům zahraniční spolupráce (DZS) připraví společný stánek pro české vysoké školy, které se budou prezentovat pod značkou Study in the Czech Republic.

Na stánku se představí tyto veřejné i soukromé vysoké školy a univerzity: Anglo-americká vysoká škola, Česká zemědělská univerzita v Praze, České vysoké učení technické v Praze, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Masarykova univerzita, Mendelova univerzita v Brně, Metropolitní univerzita Praha, Technická univerzita v Liberci, Univerzita Hradec Králové, Univerzita Karlova v Praze, Univerzita Palackého v Olomouci, Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Vysoká škola báňská – Technická univerzita Ostrava, Vysoká škola ekonomická v Praze, Vysoké učení technické v Brně a Západočeská univerzita v Plzni. Kromě tradiční výměny zkušeností a navazování nových mezinárodních partnerství, mohou všichni zúčastnění využít příležitosti seznámit se s nabídkou studijních příležitostí na českých vysokých školách při ochutnávce vybraných českých vín. Reprezentanti DZS rádi nabídnou možnost ochutnat z plodů české země a zároveň prodiskutovat aktuální situaci ve vzdělávání a studiu v samém srdci Evropy.

Ročník 2015 prezentuje něco zcela nového, co doposud nebylo řečeno na rovinu - jednotlivá bohatství národů mohou přinést největší užitek, jestliže jsou sdílena, respektována a ve službě společnému blahu. Srdečně zveme všechny příznivce vzdělávání na mezinárodní veletrh a konferenci EAIE 2015 v Glasgowě!


Dům zahraniční spolupráce (DZS) je příspěvková organizace zřízená Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, která plní úkoly plynoucí ze zajišťování školských, vzdělávacích a dalších styků se zahraničím podle pokynů ministerstva. DZS koordinuje a administruje řadu mezinárodních programů a realizuje aktivity vztahující se k oblasti podpory vzdělávání. www.dzs.cz; www.naerasmusplus.cz

Study in the Czech Republic je aktivita zaměřená na propagaci českého vysokého školství v zahraničí a podporu českých vysokých škol v jejich internacionalizaci a mezinárodních aktivitách. Iniciativa představuje zahraničním studentům nabídku vysokoškolského studia v České republice, a to především prostřednictvím aktualizovaných informací na webové stránce a fanpage na Facebooku. V rámci této iniciativy DZS organizuje české stánky na zahraničních vysokoškolských veletrzích a vydává cizojazyčné publikace, jako jsou např. katalog českých vysokoškolských institucí. www.studyin.cz; www.facebook.com/studyincz

Fotogalerii z předchozích ročníků EAIE naleznete zde: http://studyincz.rajce.idnes.cz/

2015 EAIE Conference and Exhibition je celosvětové setkání pracovníků, kteří působí v oblasti mezinárodního vzdělávání na úrovni vysokých škol. Akci organizuje každý rok v jiné evropské metropoli asociace EAIE (European Association for International Education). Hostitelem již 27. ročníku této významné mezinárodní akce je Glasgow. 

TOP školy

Vysoká škola kreativní komunikace

Na Pankráci 420/54, 14000 Praha 4 – Nusle
Telefon: 607 041 436
Web: www.vskk.cz

To mě zajímá

ART & DESIGN INSTITUT

Slezská 68, 130 00 Praha 3 - Vinohrady
Telefon: 731 50 20 50
Web: www.adi.cz

To mě zajímá

MBA institut CEMI

Mezi Vodami 639/27, 143 00 Praha
Telefon: 602 617 296
Web: www.cemi.cz

To mě zajímá

Střední škola mediální grafiky a tisku

Beranových 140/695, 199 00 Praha 18
Telefon: 274 868 770
Web: www.medialnigrafika.cz

To mě zajímá

Chcete zde také zviditelnit vaši školu?

Chci více informací

Nejbližší akce na školách

Zobrazit další akce
Den otevřených dveří

Střední škola gastronomická a hotelová s.r.o., Praha

To mě zajímá

Den otevřených dveří

Střední škola gastronomická a hotelová s.r.o., Praha

To mě zajímá

Přijímací řízení

Fakulta strojní, Praha 6

To mě zajímá

Den otevřených dveří

Vysoká škola kreativní komunikace, Praha 4 – Nusle

To mě zajímá

Den otevřených dveří

Mateřská škola, základní škola a střední škola Daneta, s.r.o. Hradec Králové, Hradec Králové

To mě zajímá

Den otevřených dveří

Střední zemědělská škola, Písek, Čelakovského 200, Písek

To mě zajímá

Den otevřených dveří

Střední škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Volyně, Lidická 135, Volyně

To mě zajímá

Den otevřených dveří

Střední škola, Základní škola a Mateřská škola pro sluchově postižené, Praha 5, Výmolova 169, Praha

To mě zajímá

Den otevřených dveří

Střední průmyslová škola zeměměřická a Geografické gymnázium Praha, Praha 9 - Hrdlořezy

To mě zajímá

Den otevřených dveří

Gymnázium EDUCAnet Ostrava, s.r.o., Ostrava

To mě zajímá

Chcete inzerovat vaši školu?

Rychlý kontakt

info@seznamskol.eu

* Chcete zavolat nebo napsat do vaší školy? Přejděte na její profil. Tohle jsou kontakty na provozovatele serveru SeznamŠkol.eu.

Provozovatel webu

just4web.cz s.r.o.
IČ: 27547876

Přejít na kontakt